PolAlap - A politikai alapozó

Indul a PolAlap, a politikai alapozó!

2020. február 10. - Polalap

Mik azok az európai pártcsaládok, milyen választási rendszereket ismerünk, hogyan működhetnek a bizniszpártok? Mivel foglalkozik az Alkotmánybíróság? Honnan erednek az előválasztások, ki a neoliberális és mit jelent a sokszor emlegetett illiberalizmus? Megannyi kérdés, amelyek hátteréről keveset hallani és tudni. Az induló PolAlap blogon elmagyarázzuk, tisztába tesszük az alapvető közéleti fogalmakat, jelenségeket, megkönnyítjük az aktuális kérdések értelmezését.

Blogot indítunk, hogy olyan objektív platformot hozzunk létre, amelyen keresztül az olvasók jobban megérthetik a politikai rendszerben betöltött szerepüket. A portálon a közbeszédet aktuálisan és széles körben meghatározó témákról, fogalmakról, jelenségekről írunk majd.

Kezdetben hetente egy cikket publikálunk, később szeretnénk sűrűbben új tartalommal jelentkezni. A szerzők zöme egyetemista, politológus-, közgazdász- vagy nemzetközi tanulmányok-hallgató, így főként ezekhez a tudományterületekhez kapcsolódó írásokkal találkozhattok.

Kövessétek blogunkat, indítsátok velünk a hetet!

Felelős Állampolgárokért Alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://polalap.blog.hu/api/trackback/id/tr5615465580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása